Skip to content

[ Referenties ]

van Menk Schilderwerken | voor mooi schilderwerk en oog voor detail

S.M.J. van Beurden

Hilversum

Wij zijn zeer enthousiast over Frank van Menk Schilderwerken. Frank heeft bij ons al het schilderwerk buiten gedaan en het houtwerk ziet er weer schitterend uit! Hij is pas klaar als alles er tiptop uit ziet naar zijn hoge standaard. Frank is flexibel, denkt mee en is zeer servicegericht. Naast zijn vakmanschap is hij ook nog eens een zeer prettig persoon in de omgang. Ik zou hem iedereen aan kunnen raden!

Jeroen van der Linden

Huizen

Op aanraden van een familielid zocht ik contact met Frank om mijn binnendeuren te laten schilderen. Het contact was snel gelegd en ik ontving een keurige offerte. Frank heeft vervolgens de opdracht vakkundig uitgevoerd en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De binnendeuren zijn prachtig geworden! Ik kan Frank dan ook van harte aanbevelen voor al uw schilderopdrachten. Frank nogmaals bedankt!

A. B

Hilversum

In september 2017 heeft Frank van Menk ons huis aan de buitenkant geschilderd. Wij waren daar zo tevreden over dat wij hem vroegen ook het binnenwerk te doen. Met Frank kun je goede afspraken maken. Hij werkt met plezier, levert goede kwaliteit, denkt met je mee en adviseert. Frank is een echte vakman, met liefde en gevoel voor zijn werk.

Roy Jansen

Haarlem

Echte vakmensen. Ons hele huis staat er weer strak geverfd bij.

De Groot

Huizen

Wij zijn zeer tevreden over van menk schilderwerken, nette jongens die snel en vooral schoon hebben gewerkt. Het eindresultaat ziet er gelikt uit. Kan het aanbevelen.
Groeten familie De Groot.

Gaston van Bokhoven

Bussum

Vakmensen. We zijn zeer tevreden over het schilderwerk, maar ook over de goede en grondige voorbereiding. Meerwerk, aanpassingen ed ging in goed overleg.

Kortom, wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Gaston van Bokhoven

Eksterlaan Bussum

Vakmensen. We zijn zeer tevreden over het schilderwerk, maar ook over de goede en grondige voorbereiding. Meerwerk, aanpassingen ed ging in goed overleg.

Kortom, wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

 

Marjolijn Dirksen

Huizen
Frank van Menk is een uitstekende vakman en heeft bij ons goed werk verricht. Wij zijn erg tevreden.

Hein Vermeulen

Huizen
Frank van Menk is een prettig, enthousiast en flexibel persoon die nakomt wat hij beloofd, kwaliteit levert, schuurresten en afval opruimt en garantie op zijn schilderwerk geeft. Kortom een schilder die ik absoluut zou aanraden.

Anoniem

Huizen

Frank geeft een duidelijke offerte en komt zijn afspraken dan ook na. Gaandeweg de klus denkt hij goed mee en komt met creatieve oplossingen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Hopelijk hoeft Frank de komende 10 jaar niet terug te komen. We zullen niet aarzelen hem dan weer te vragen.

Rodger Rik

Almere

Het is een echte aanrader. Werkt netjes en gestructureerd. Denkt mee en geeft indien gewenst de juiste adviezen omtrent kleur en soort verf. Hij is heel flexibel in zijn werk en niet te beroerd om langer door te gaan tot het klaar is. Het is een perfectionist en wilt dat zijn klanten altijd tevreden zijn.

Scroll To Top